Vaši stručnjaci za projekte iz nacionalnih i EU fondova, ESIF kredite i zajmove te poslovno savjetovanje.

Pružamo usluge poslovnog savjetovanja od 2015. godine.

Naši uredi locirani su u Križevcima, Koprivnici i Zagrebu a povjerenje nam je ukazalo preko 70 klijenata sa područja cijele Hrvatske.

Do sada smo izradili preko 130 projektnih prijava i proveli preko 45 projekata čija je ukupna vrijednost veća od 88 miljuna kuna.

Spremni smo Vam pomoći u rješavanju poslovnih prepreka na koje nailazite u poslovnom razvoju, u pripremi i realizaciji vaših investicijskih projekata s posebnim naglaskom na ishođenje bespovratnih sredstava i ESIF kreditiranja.

Svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom, te kroz početne razgovore pokušavamo utvrditi koji su razvojni prioriteti klijenta, te na koji način realizirati investicije. Baza klijenata koji su nama dali povjerenje dokaz su naših nastojanja da svakom klijentu ponudimo najkvalitetniju uslugu, te njegove projekte vodimo od same pripreme dokumentacije do izvještavanja nadležnih institucija o provedbi.

Vizija

Postati prepoznatljiva po kvaliteti u pružanju usluga poslovnih savjetovanja i dodatnih usluga u pokretanju investicija na području Republike Hrvatske i okolnih zemalja.

 

Misija

Pomoći poduzećima da povećaju učinkovitost u svome poslovanju. Poduzećima pomažemo da efikasno upravljaju svojim troškovima i da povećaju prihode, osvoje nova tržišta te razviju i plasiraju proizvode uz najpovoljnije financiranje svoje investicije na obostrano zadovoljstvo.