Uspješno smo završili EU projekt Strojomehanike Škledar

Strojomehanika Škledar, obiteljski je obrt koji je osnovan 1981. godine u Križevcima, od kada uspješno posluje u području obrade metala. Sa svojom tradicijom neprekinutog rada pune 42 godine, danas spada u jedan od najstarijih obrta na području grada Križevaca.

Predmetni projekt je prva ostvarena EU potpora obrta, samim time smo još ponosniji da su odabrali IC consulting za izradu Projektne prijave i provedbu projekta.

Uspješno smo proveli EU projekt Jačanje konkurentnosti STROJOMEHANIKE ŠKLEDAR ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju kojim je izgradio novu radionu za proizvodnju metalne galanterije na lokaciji poduzetničke zone Gornji Čret u Križevcima.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program: Konkurentnost i Kohezija 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta je 591.792,75 EUR, od čega je iznos EU potpore 197.734,49 EUR. Projektom je financirana izgradnja nove, energetski učinkovitije radione za proizvodnju bravarske galanterije, nabava novog stroja, digitalizacija poslovanja nabavom novih softvera i uvođenje sustava kvalitete po ISO 9001:2015 normi. Projekt je ulaganjem u zelene i digitalne proizvodne tehnologije omogućio povećanje proizvodnje, prodaje i izvoza te stvaranje novih radnih mjesta.  

U pripremi projekta za prijavu na natječaj IC consulting Vam stoji na raspolaganju sa svojim desetogodišnjim iskustvom u području izrade poslovnih planova, investicijskih studija i projektnih prijava, te uspješnih provedbi projekata po dodjeli potpore.