KRENULI SMO; izgradnja i opremanje 4 proizvodne hale naših klijenata

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo krenuli sa izgradnjom i opremanjem 4 proizvodne hale naših klijenata koje su financirane od strane EU pozivom „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“ koji je bio otvoren u svibnju prošle godine.

Ukupna vrijednost navedenih projekata je 42.039.979,91 HRK, a ovim investicijom otvoriti će se više od 30 novih radnih mjesta.

Posebno nas veseli činjenica da smo ovim projektima premašili 200 milijuna HRK vrijednosti odobrenih projekata koje je naša tvrtka izrađivala i provodila!

Sličan poziv koji će financirati proizvodne industrije očekuje se i ove godine, a otvaranje je najavljeno za svibanj/lipanj.

Trenutno su dostupna sredstva za financiranje inovacija i to za Komercijalizaciju inovacija i Inovativna novoosnovana poduzeća za koje će prijave trajati do 30. lipnja 2022.

Ukoliko smatrate da imate inovaciju ili želite krenuti s pripremama za idući Poziv proizvodnih industrija, javite nam se za procjenu mogućnosti prijave kako bi zajedno došli do 250 milijuna vrijednosti odobrenih projekata!